Looking For Anything Specific?

Φωτια Ιστιαια : ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΕΥΚΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ... : Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία.

Φωτια Ιστιαια : ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΕΥΚΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ... : Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία.. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Εισήγηση για εκκένωση σε μαντούδι και κυμάσι.

Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια.

Φωτιά στην Εύβοια: Εικόνα που κόβει την ανάσα - Οι φλόγες ...
Φωτιά στην Εύβοια: Εικόνα που κόβει την ανάσα - Οι φλόγες ... from dokari.bbend.net
Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Εισήγηση για εκκένωση σε μαντούδι και κυμάσι. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την φωτιά στην βόρεια εύβοια. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της.

Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά.

Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Η φωτιά δεν σταματάει πουθενά, δεν έχουμε καμία βοήθεια. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό.

Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Εισήγηση για εκκένωση σε μαντούδι και κυμάσι. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία.

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ: «ΘΑ ...
ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ: «ΘΑ ... from indobserver.gr
Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Στον δήμο ιστιαίας αιδηψού έχει περάσει η φωτιά που ξεκίνησε εδώ και τέσσερις ημέρες από τη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας.

Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της.

Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην εύβοια με το μέτωπο να έχει επεκταθεί μέχρι και την ιστιαία. Η φωτιά δεν σταματάει πουθενά, δεν έχουμε καμία βοήθεια. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να. Η φωτιά στην εύβοια © eurokinissi. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία.

Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. Στον δήμο ιστιαίας αιδηψού έχει περάσει η φωτιά που ξεκίνησε εδώ και τέσσερις ημέρες από τη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας.

Νέα φωτιά ξέσπασε στην Ιστιαία Ευβοίας
Νέα φωτιά ξέσπασε στην Ιστιαία Ευβοίας from videoadsalpha.akamaized.net
Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. Στον δήμο ιστιαίας αιδηψού έχει περάσει η φωτιά που ξεκίνησε εδώ και τέσσερις ημέρες από τη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα.

Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά.

Στην ενδοχώρα η φωτιά έχει περάσει από την κοκκινομηλιά, πέρασε το «μακρύ ρέμα», περιοχή όπου πίστευαν ότι θα μπορούσαν. Η φωτιά στην εύβοια © eurokinissi. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο.

Posting Komentar

0 Komentar